Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vše o CoD4

3. 6. 2008

Na našem fóru se před dvěma dny objevil český návod na Instalaci botů. Rozhodli jsme se, že o tento příspěvěk musíme podělit i ostatní, kteří na naše fórum nezavítali nebo si tohoto příspěvku nevšimli.

Mnozí s vás si stěžovali na inteligenci botů, která je v některých případech nulová. Jednoduchým příkazem svr_pezbots_skill "0.7" se jejich inteligence zvýší na 0.7, přičemž defaultní je 0.5. Čísla mohou sahat od nuly až do jedničky. Osobně jsem zvyšování inteligence nezkoušel, protože pak by byli chytřejší než já

Pokud jste hráli Sigleplayer, určitě si pamatujete na mise, v nichž jsou "psíkové". Pokud si tedy chcete zahrát i s libovolným počtem psů, stačí do konzole zadat příkaz svr_pezbots_dogpack_size "počet", místo "počet" si samozřejmě dosaďte libovolné číslo.

Jednu věc bych ale rád doplnil. Pokud vám mají boti fungovat, musíte při startu serveru vypnout Punkbuster, který boty blokuje. Nejspíš je to z toho důvodu, že boti mají cheaty a nechtějí od PB dostat BAN.

 

(7)

Variety Map Pack pro PC ve čtvrtek, chystá se patch 1.6game info

Jsou to již téměř dva měsíce, co pro konzoli Xbox 360 vyšel Variety Map Pack. Naštěstí se my, PC hráči, tohoto skvostu dočkáme již tento čtvrtek, tedy 5. června! Těšit se můžeme na mapy jako Broadcast, Chinatown, Killhouse nebo třeba Creek. Poděkovat můžeme společnosti NVIDIA, která tvorbu PC verze sponzorovala!

Ovšem to ještě není všechno. Vyjít má také patch 1.6, který přidá podporu nových map, opraví chybičky na serverech ohlášené herní komunitou, odstraní několik bugů a přidá pár nových možností. Plný výčet změn v novém patchi očekáváme příští týden.

 

(36)

 

 

Call of Duty je veleúspěšná 3D akce, která se stala jednou z nejpopulárnějších her českého internetu (pomineme-li obrovský úspěch po celém světě:-)).

Hra Call of Duty 4 (zatím poslední díl série) vás určitě nadchne výborným grafickým zpracováním, zvukovými efekty a fyzikálními modely. Protivníka můžete například zastřelit skrze zeď. V plné verzi můžete bojovat jak v režimu jednoho hráče, tak se svými přáteli po síti.

Můžete navštívit oficiální stránky hry Call of Duty, nebo celou řadu komunitních serverů v České republice.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář